ארכיון בצק פסטה
רביולי קאצ'ו אה פפה
רביולי במילוי קרם חציל וגבינות
מחפשים לשדרג את המטבח הביתי שלכם במנה איטלקית מרשימה? המתכון של גלי סיל הוא בדיוק המתכון בשבילכם. רביולי במילוי קרם חציל וגבינות, המבוסס על בצק פסטה מוכן של שמרית, הוא הדרך המושלמת להכניס טעמים עשירים ותחושת ביתיות לכל שולחן. עם בצק לפסטה מצונן, הכנת מתכון לפסטה ביתית הופכת למשימה פשוטה ומהנה. המתכון הזה יפתח בפניכם
רביולי בטטה
מנטי ארמני
לזניית בשר
לזניה בשרית
שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס
שושני פסטה במילוי קרם גבינות ותירס, מתכון לפסטה ביתית של תומר אומנסקי – מעדן של ממש, מלא טעם וריח. עוד מתכון מנצח וקל להכנה בעזרת בצק פסטה מרודד ומצונן של שמרית.