עוגת שמרים היא תמיד סיבה לחיוך, אבל כשמכינים אותה עם שמרים טריים של שמרית ונטורינה – מתקבלת עוגה רכה, עשירה וריחנית במיוחד, בלי טיפת חמאה. עוגת שמרים פרווה עם קרם שקדים של שיראל בלנק, מתכון של עוגת שמרים פרווה עם קרם שקדים שמוכיח שלא צריך להתפשר על הטעם או על המרקם – רק לבחור בחומרי
מתכון לשבועות: פסטה מנטי תרד וגבינות של תאיר מורדוך – כשרוצים להפתיע עם מנה טעימה ויפה. מתכון קל להכנה עם בצק פסטה שמרית, בצק מרודד, מצונן ומוכן לעבודה שהופך כל מתכון למשימה פשוטה.
כשבא לכם לפנק את כולם בפוקאצ’ות רכות, נימוחות וממכרות – זה בדיוק הזמן לשלוף את השמרים הטריים של שמרית ולהתחיל ללוש. פוקאצ'ות פרווה של ענבר בוסקילה, מתכון בסיסי מעולה לכל תוספת שאוהבים, והוא מוכיח שבזכות שמרים טריים איכותיים – התוצאה פשוט נהדרת, גם בלי מוצרי חלב.
פשוט לשלוף בצק עלים מצונן של שמרית מהמקרר, להכין מילוי עשיר עם גבינת חמד, להשקיע בעיצוב ואתם הולכים לקצור ים של מחמאות!
הכירו את החצ'פורי האהוב, בגירסה קצת אחרת – מאפה קליל, עשוי משכבות של בצק פילו מצונן, גבינות וביצה בטופ. אותם טעמים נפלאים, אבל עם פחות קלוריות והרבה פחות עבודה – ממש קל להכנה!
זוכרים אותה? את זיווה ❤ מאפה גבינות מלוח שהיינו נוסעים במיוחד לנאפיס באמצע הלילה כדי לאכול אותה עם רסק עגבניות וחמוצים 🥰 אז אם גם לכם מתחשק ערב נוסטלגי, תראו כמה קל להכין אותה, את הזיווה האהובה, עם בצק עלים מוכן ואיכותי. ארוחת ערב שמכינים בקלות וגם הילדים טורפים. אם בא לכם ממש להשקיע, הגישו
קיץ, חם…אם גם אתם מתגעגעים לחופשה ביוון, קבלו מתכון לקיש חצילים וגבינות בניחוח יווני – מבטיחים לכם שהוא שווה את המאמץ.
אין כמו ריח של עוגיות שוקולד אפויות שממלא את הבית בתחושת חמימות וניחוחות של מתיקות. אם גם אתן ואתם מחפשים מתכון לעוגיות טעימות שיגרום לכולם ללקק את האצבעות, הגעתם למקום הנכון! עם כמה מצרכים פשוטים וזמן הכנה קצרצר, תוכלו להכין את העוגיות הקלות להכנה האלה, שגם נראות נהדר וגם מפנקות בכל ביס. כי מי אמר