ארכיון בינוני
מאפה בלקני עם לאבנה ואנטיפסטי
מאפה בלקני עם לאבנה ואנטיפסטי, טעים טעים ופשוט להכנה בזכות בצק עלים שמרית מצונן, מרודד ומוכן לאפייה. מאפה ריחני ועשיר של תומר אומנסקי המתאים לארוחת ערב משמחת במיוחד.
עראייס ביתי
קבלו עוד מתכון מנצח וקל להכנה בעזרת בצק לפיצה של שמרית, בצק מרודד, מצונן ומוכן להכנה שאפשר לעשות איתו (כמעט) הכל! הפעם לפניכם מתכון של ניקולס מקסי קרסנבלט לעראייס ביתי. מנה מנחמת, טעימה ועסיסית.
מאפה עם פירה ובשר טחון
מאפה עם פירה ובשר טחון של ארז שאול, מתכון למאפה משביע, מלא טעם, ריח וצבע וקל להכנה בזכות בצק עלים שמרית, בצע מרודד, מצונן ומוכן לעבודה – תמצאו אותו במקרר בסופר או המכולת הקרובים אליכם.
לחם עם בשר
לחם עם בשר, מתכון מפנק במיוחד של ענבר בוסקילה. קבלו מתכון מפורט למנה מרשימה ומשביעה במיוחד, תגישו עם סלט ירוק רענן ויש לכם ארוחה מלאה התרגשות ואהבה.
פחזניות במילוי קרם וניל ותפוחים פרווה
הכירו את הפחזניות של אלכס בינוב – קינוח פרווה נפלא לערב שישי, לערבי חג ולאירוח. פחזניות רכות, נימוחות ומרשימות במילוי קרם וניל ותפוחים. ביס מושלם שמשלב מתיקות, רכות וחמיצות עדינה.