סמבוסק גבינות אליפות ב-5 דקות עבודה!!
מאת טלי קינן
מגש סמבוסק חם וטרי - אחת המנות שאף אחד לא יכול לסרב להן, לא רק בשבועות, אלא בכל ימות השנה.
במתכון של טלי הפעם, היא בחרה בצק פיצה שמרית, ולא סתם בצק! אלא בצק קראסט במילוי של גבינות (נוח מאוד, כיוון שניתן לעשות שימוש כמעט בכל גבינה שיש במקרר) אבל אתם יכולים כמובן לבחור בכל מילוי שאתם אוהבים: בשרי, רוטב פיצה, גבינה צהובה וזיתים, ירקות מוקפצים, שקשוקה ועוד...
מצרכים
לבצק
- בצק פיצה קראסט של שמרית
למלית
- 200 גרם גבינה בולגרית עדינה מגורדת
- 100 גרם גבינה לבנה
- 50 גרם גבינת חמד מגורדת
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון
- 1/2 ביצה טרופה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)