הריני לאשר בזה קבלת דואר מאתר שמרית
תודה שנרשמת לקבלת עדכונים
מאת ארז שאול מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
כמה שעות/ יום לפני מכינים את הגנאש.
מביאים לרתיחה את השמנת מתוקה ושופכים מעל את השוקולד הלבן. מערבבים עד להמסה מלאה ומכניסים למקרר. מוציאים כרבע שעה לפני ההכנה.
מחממים תנור ל-190 מעלות. פותחים את בצק העלים, מורחים את ממרח הפיסטוק על חצי ממנו. מורחים את הגנאש על החצי השני.
קוצצים היטב את הפיסטוקים (אפשר גם במעבד מזון) ומפזרים מעל הכל. מקפלים את הבצק ל-2, כך שהחלק של הפיסטוק נפגש עם החלק של הגנאש. חותכים רצועות בעובי של 1.5 ס"מ ומסובבים כל רצועה עד לקבלת מראה מסולסל. אופים כ-20 דקות או עד שמזהיב.
לאחר שמתקרר מעט מפזרים אבקת סוכר. בתיאבון!
שליחה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)