טריו שוקולד ותותים כשל”פ
מאת תומר אומנסקי
מצרכים
לבראוניז שוקולד:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם נטורינה
- 120 גרם ביצים (2L)
- 100 גרם סוכר לבן (כוס)
- 35 גרם קמח תפוחי אדמה (רבע כוס)
- 35 גרם אבקת שקדים (רבע כוס)
- 5 גרם אבקת אפייה (חצי שקית)
- קורט מלח
לגאנש שוקולד – (מחצית לשכבת הטראפל ומחצית למוס) :
- 400 גרם שוקולד מריר
- 400 גרם קרם קוקוס (17-20% שומן)
- 100 גרם נטורינה
למוס שוקולד:
- מחצית מכמות הגאנש שוקולד (450 גרם)
- 500 מ"ל שמנת צמחית להקצפה
- 40 גרם פודינג וניל
- חבילת תותים חצויים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)