הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    טריו שוקולד ותותים כשל”פ

    מאת תומר אומנסקי

    • 4213
    • שעה וחצי
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    לבראוניז שוקולד:

    • 100 גרם שוקולד מריר
    • 100 גרם נטורינה
    • 120 גרם ביצים (2L)
    • 100 גרם סוכר לבן (כוס)
    • 35 גרם קמח תפוחי אדמה (רבע כוס)
    • 35 גרם אבקת שקדים (רבע כוס)
    • 5 גרם אבקת אפייה (חצי שקית)
    • קורט מלח

    לגאנש שוקולד – (מחצית לשכבת הטראפל ומחצית למוס) :

    • 400 גרם שוקולד מריר
    • 400 גרם קרם קוקוס (17-20% שומן)
    • 100 גרם נטורינה

    למוס שוקולד:

    • מחצית מכמות הגאנש שוקולד (450 גרם)
    • 500 מ"ל שמנת צמחית להקצפה
    • 40 גרם פודינג וניל
    • חבילת תותים חצויים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות