הריני לאשר בזה קבלת דואר מאתר שמרית
תודה שנרשמת לקבלת עדכונים
מאת עומר מילר
במחבת עם שמן זית משחימים פרגיות, בצל ותרד ומטגנים שתיים שלוש דק. מחממים תנור ל-180 מעלות.
מתבלים בסילאן ופפריקה, מלח ופלפל. מוציאים למסננת מעל קערה עד שכל הנוזלים נעלמים והמסה מתקררת.
מרפדים תבנית בבצק עלים, הבצק צריך לצאת מגבולות התבנית – ליפול החוצה. יוצקים על הבצק את תערובת הפרגית והתרד ומקפלים את שולי הבצק הנותרים פנימה. כמו בתמונה.
מורחים את הביצה על שולי הבצק ומפזרים את השומשום. מכניסים לתנור למשך כ-50 דק, או עד שהמאפה מזהיב.
שליחה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)