הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    כנאפה גבינה מלוחה

    מאת רון יוחננוב

    שמרית: כנאפה גבינה מלוחה של רון יוחחנוב. כנאפה מתכון, מתכון לכנאפה
    • 545
    • שעה
    • בינוני
    • חלבי

    טוב, אז רון יוחננוב עשה את זה שוב. קבלו מתכון משובח: כנאפה עם גבינה מלוחה שאף אחד לא יכול לסרב לה. למה? כי החיבור הזה בין הקראנצ'יות של שערות קדאיף, שמתפצפצות בפה, לרכות של הגבינה המלוחה יוצר חוויה אל חושית.
    ממש ככה.
    בשנים האחרונות, שערות קדאיף נכנסו לחיינו בסערה ולימדו אותנו, שהן יכולות להציע הרבה מעבר לעוד כנאפה מתוק או בקלווה. חדש משמרית בצק קדאיף - מי שכבר התרגל לעבוד איתו, מגלה חומר גלם נפלא שמהווה בסיס נהדר למאפים מתוקים ומלוחים.

     

    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים לכנאפה בגודל משפחתי

    • חבילת שיערות קדאיף של שמרית (350 גרם)
    • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

    למילוי:

    • 300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
    • 100 גרם גבינה פטה / בולגרית מפוררת

    להגשה:

    • סלסלת עגבניות שרי חצויות
    • חופן פטרוזיליה קצוצה גס
    • חופן עלי בזיליקום טריים שלמים (לא חובה)
    • 2 כפות פסטו איכותי
    • 3 כפות שמן זית
    • 50 גרם צנוברים קלויים
    • מלח ים / פלפל שחור

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות