כנאפה גבינה מלוחה
מאת רון יוחננוב
טוב, אז רון יוחננוב עשה את זה שוב. קבלו מתכון משובח: כנאפה עם גבינה מלוחה שאף אחד לא יכול לסרב לה. למה? כי החיבור הזה בין הקראנצ'יות של שערות קדאיף, שמתפצפצות בפה, לרכות של הגבינה המלוחה יוצר חוויה אל חושית.
ממש ככה.
בשנים האחרונות, שערות קדאיף נכנסו לחיינו בסערה ולימדו אותנו, שהן יכולות להציע הרבה מעבר לעוד כנאפה מתוק או בקלווה. חדש משמרית בצק קדאיף - מי שכבר התרגל לעבוד איתו, מגלה חומר גלם נפלא שמהווה בסיס נהדר למאפים מתוקים ומלוחים.
מצרכים
מצרכים לכנאפה בגודל משפחתי
- חבילת שיערות קדאיף של שמרית (350 גרם)
- 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
למילוי:
- 300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- 100 גרם גבינה פטה / בולגרית מפוררת
להגשה:
- סלסלת עגבניות שרי חצויות
- חופן פטרוזיליה קצוצה גס
- חופן עלי בזיליקום טריים שלמים (לא חובה)
- 2 כפות פסטו איכותי
- 3 כפות שמן זית
- 50 גרם צנוברים קלויים
- מלח ים / פלפל שחור
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)