אוזני המן במילוי בראוניז פרווה
מאת לין טלקר
מתכון פורימי לאוזני המן פרווה במילוי בראוניז... טעים בטירוף! מתאים למשלוחי מנות, שומר על הטריות לאורך ימים, פריך, נימוח וחלומי. חג שמח ❤️
מצרכים
ל- 30-32 יחידות
- 200 גרם נטורינה בטעם חמאה
- 85 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס + 3 כפות)
- 300 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)
- 2 חלמונים (L)
- 1/2 כפית תמצית וניל
למילוי בראוניז:
- 50 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם נטורינה בטעם חמאה
- 50 גרם סוכר (1/4 כוס)
- 1 חלמון
- 20 גרם קמח (2 כפות שטוחות)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
הערות:
* מומלץ להוסיף מטבעות שוקולד במילוי.
* למה חשוב לרדד את הבצק דק? -המטרה היא לקצר את זמן האפייה כדי שהמילוי לא יתייבש.
* במידה והשתמשת בחלמונים קטנים / שהבצק מרגיש יבש יש להוסיף 1-2 כפות מים.
* מומלץ לאכול את האוזני המן ביום האפייה.
בתיאבון!
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)