לחמניות באן מבצק פיצה
מאת רון יוחננוב
רון, אתה גאון! מכירים את זה שמתחשק לכם מנה שהיא מעט מורכבת ודורשת זמן הכנה, אבל הזמן קצר או שפשוט אין לכם חשק לעבודה ממושכת במטבח? אז הנה פיתרון גאוני להכנת לחמנית באן ממולאת בבשר:
במקום לעמוד ולהכין בצק, שולפים מהמקרר בצק פיצה מצונן ומורדד של שמרית, מכינים מילוי מהיר של בשר עם התוספות שאוהבים (כמובן שהמנה יכולה להיות בקלות גם חלבית או טבעונית) ונהנים ממנה יפה, קלילה וטעימה להפליא, שמתאימה גם לאירוח.
מצרכים
מרכיבים ל-6/8 לחמניות:
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית שמן שומשום
- 250 גרם אנטריקוט או סינטה, או שייטל טרי וחתוך לרצועות דקות-דקות
- 4 שיני שום
- מעט שורש ג’ינג’ר מגורד
- מעט פלפל צ’ילי אדום קצוץ דק.
- 3 כפות רוטב טריאקי
- כף רוטב צ’ילי מתוק או רוטב צ'ילי חריף
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף קורנפלור מהולה עם 3 כפות מים קרים
- פלפל שחור / מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
הערות ותחליפים: אפשר להכין גם עם בשר טחון או פרגיות עוף, ניתן להכין כל מילוי שאוהבים.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)