מאפה שמרים פתוח עם תפוחים
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
חומרים לבצק
- 1/2 3 כוסות קמח ( 500 גרם )
- 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם )
- 1/2 שקית משפר אפייה ( 25 גרם )
- 1/2 כוס סוכר ( 100 גרם )
- 2 ביצים גודל L
- 50 גרם נטורינה / חמאה רכה
- 1/2 כוס חלב פושר(125 מ"ל)
- 3 כפות שמנת חמוצה
- קליפה מגוררת מלימון בינוני
חומרים למלית
- 10 תפוחי עץ בינוניים גרני סמיט
- 75 גרם חמאה / מרגרינה
- 1/2 כוס דבש
- 3 כפות סוכר חום
- מיץ מחצי לימון
חומרים לציפוי
- ביצה טרופה בכף שמן
- 1/2 כוס סוכר ( 100 גרם )
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)