הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    מאפה שמרים פתוח עם תפוחים

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 812
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי
    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לבצק

    • 1/2 3 כוסות קמח ( 500 גרם )
    • 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם )
    • 1/2 שקית משפר אפייה ( 25 גרם )
    • 1/2 כוס סוכר ( 100 גרם )
    • 2 ביצים גודל L
    • 50 גרם נטורינה / חמאה רכה
    • 1/2 כוס חלב פושר(125 מ"ל)
    • 3 כפות שמנת חמוצה
    • קליפה מגוררת מלימון בינוני

    חומרים למלית

    • 10 תפוחי עץ בינוניים גרני סמיט
    • 75 גרם חמאה / מרגרינה
    • 1/2 כוס דבש
    • 3 כפות סוכר חום
    • מיץ מחצי לימון

    חומרים לציפוי

    • ביצה טרופה בכף שמן
    • 1/2 כוס סוכר ( 100 גרם )

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות