הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    טארט שמרים גבינה ותפוחים

    מאת נטלי לוין

    • 726
    • 30 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון לטארט תפוחים וגבינה של נטלי לווין, מושלמת לאירוח בטעם ביתי.

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לבצק טארט

    • ¾1 כוסות קמח (250 גרם)
    • 1/2 שמרית שמרים טריים (25 גרם)
    • 1 כפית משפר אפייה שמרית
    • 75 גרם נטורינה/חמאה רכה
    • 1/4 כוס סוכר גרם (50 גרם)
    • 1 ביצה גודל L
    • 1/3 כוס חלב (80 מ"ל)
    • 1/2 כפית תמצית וניל
    • קורט מלח
    • חומרים למלית גבינה
    • 200 גרם גבינה (טובורג, טוב טעם)
    • ¼ כוס סוכר (50 גרם)
    • 1 ביצה גודל L
    • 1 כף קמח
    • ½ כפית תמצית וניל
    • גרידה מ 1/2 לימון

    לתפוחים

    • 3-4 תפוחים מסוג גראנד סמית
    • 50 גרם נטורינה/חמאה מומסת
    • 3 כפות סוכר חום

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות