עוגת שקדים
מאת ליאור משיח
מצרכים
העוגת שקדים :
- 6 ביצים L
- 3/4 כפית מלח
- 250 גר' סוכר
- 300 גר' קמח שקדים / שקדים טחונים
- 15 גר' קורנפלור
- 170 גר' נטורינה
- 2 כפות קוואנטרו / גראנד מרינייר / אמארטו
- 1/2 כפית תמצית שקדים
- חופן שקדים פרוסים לקישוט
הגלייז:
- 30 גר' נטורינה
- 100 גר' אבקת סוכר
- 1 כף חלב צמחי
- פירות טריים ופרחים אכילים לקישוט
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)