עוגת גביניות וניל של יהודית אביב
מאת יהודית אביב
מתכון לעוגת גביניות וניל אפויות – עוגת בצק עלים מרשימה וטעימה
מתכון נפלא וחגיגי מהבלוג של הלוחשת לאוכל
מצרכים
רכיבים לעוגה בקוטר 20 ס”מ
- 1 בצק עלים מצונן שמרית
- למלית גבינה
- 200 גרם גבינת שמנת
- 1 ביצה
- 1 כף סוכר
- 1 כפית גדושה קורנפלור
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כפית מחית/תמצית וניל
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.חובה לעבוד עם בצק עלים כשהוא קר מאוד. בקייץ כשחם מאוד, מומלץ לעבוד על נייר אפייה שמונח על תבנית שנכנסת למקפיא או למקרר. במידה והבצק מתחיל להתחמם מכניסים אותו לכמה דקות למקפיא ואז ממשיכים.
2.בצק עלים של שמרית מספיק בדיוק לעוגה בתבנית בגודל 20 ס”מ.
3.אפשר להכין גם כגביניות בודדות.
4.הגביניות במיטבן ביום האפייה. אם נשארת עוד עוגה, לא מכניסים למקרר, משאירים מחוץ למקרר ליום אחד (זה בסדר, לא קורה כלום) ומחממים בתנור לפני הגשה. העוגה חוזרת לעצמה כאילו עכשיו הכנו אותה.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)