הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    ספינג' מרוקאי

    מאת השף צ'רלי פדידה מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן

    מתכון לספינג' מרוקאי לחנוכה
    • 328
    • 45 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    אי אפשר לסרב להן! ספינג' - סופגניות מרוקאיות מטוגנות מבצק קל להכנה ונוח לעבודה. אווריריות ורכות מבפנים וקריספיות ופריכות מבחוץ. מתאימות כמובן לחנוכה, אבל גם לסתם יום קר וגשום לצד כוס תה רותח
    חג שמח ❤️

    .

     

    שיתוף

    מצרכים

    מצרכים (לכ-15 יחידות):

    • 1 ק"ג קמח
    • 50 גרם שמרים טריים של שמרית
    • חצי כפית מלח
    • חצי כוס סוכר
    • 3 כפות ערק
    • 750 מ"ל מים
    • שמן לטיגון עמוק
    • סוכר לציפוי

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות