ספינג' מרוקאי
מאת השף צ'רלי פדידה מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
אי אפשר לסרב להן! ספינג' - סופגניות מרוקאיות מטוגנות מבצק קל להכנה ונוח לעבודה. אווריריות ורכות מבפנים וקריספיות ופריכות מבחוץ. מתאימות כמובן לחנוכה, אבל גם לסתם יום קר וגשום לצד כוס תה רותח
חג שמח ❤️
.
מצרכים
מצרכים (לכ-15 יחידות):
- 1 ק"ג קמח
- 50 גרם שמרים טריים של שמרית
- חצי כפית מלח
- חצי כוס סוכר
- 3 כפות ערק
- 750 מ"ל מים
- שמן לטיגון עמוק
- סוכר לציפוי
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)