ספינג'
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לספינג' מרוקאי, הדבר הכי טעים בחנוכה! סופגניות מרוקאיות מטוגנות מצופות בסוכר ומוגשות עם דבש, רק התיאור עושה כבר חשק לרוץ למטבח ולהכין.
מצרכים
בצק ל- 20-25 ספינג' גדולים
- 1 קמח (1ק"ג)
- שקית שמרים טריים (50 גר') או 2 כפות שמרים יבשים שמרית
- 1 כף מלח (18 גר')
- 3/4 כוס סוכר (150 גר')
- 2 כפות ברנדי/רום (30 מ"ל)
- ¾2 כוסות מים פושרים (660 מ"ל)
להגשה
- סוכר או דבש
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)