הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    ספינג'

    מאת צוות האופים של שמרית

    ספינג' - סופגניות מרוקאיות מטוגנות מצופות בסוכר ומוגשות עם דבש
    • 10954
    • 45 דקות
    • בינוני
    • חלבי

    מתכון לספינג' מרוקאי, הדבר הכי טעים בחנוכה! סופגניות מרוקאיות מטוגנות מצופות בסוכר ומוגשות עם דבש, רק התיאור עושה כבר חשק לרוץ למטבח ולהכין.

    שיתוף

    מצרכים

    בצק ל- 20-25 ספינג' גדולים

    • 1 קמח (1ק"ג)
    • שקית שמרים טריים (50 גר') או 2 כפות שמרים יבשים שמרית
    • 1 כף מלח (18 גר')
    • 3/4 כוס סוכר (150 גר')
    • 2 כפות ברנדי/רום (30 מ"ל)
    • ¾2 כוסות מים פושרים (660 מ"ל)

    להגשה

    • סוכר או דבש

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות