מילפיי פרווה וכשר לפסח
מאת איתי דגן
מילפיי הוא אחד הקינוחים האהובים ביותר. שואלים את עצמכם למה? מעולם לא בוצע סקר בנושא, אבל סביר להניח שהסיבה היא החיבור המופלא הזה בין הקצף הרך, המתוק והמתמסר, ההפרדות הדקות והפריכות של הבצק והחמיצות העדינה של הפירות... נפלא! ואיזה כיף שבזכות הבצקים הכשרים לפסח שלנו, אפשר ליהנות מהקינוח הזה גם בפסח! ניתן להכין את המתכון חלבי או פרווה, לבחירתכם. חג פסח שמח, משפחתי ומתוק
מצרכים
לבצק:
- 1 חבילת בצק עלים כשר לפסח של שמרית
- מעט אבקת סוכר לפיזור
לקצפת:
- קרם קוקוס שהיה לפחות 12 שעות במקרר
- 2 כפות אבקת סוכר
לקרם פטיסייר קוקוס:
- 500 מ"ל נוזל קוקוס
- 100 גרם סוכר
- 1 כפית מחית וניל
- 4 חלמונים
- 50 גרם קורנפלור
- 100 גרם נטורינה
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)