הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    מילפיי פרווה וכשר לפסח

    מאת איתי דגן

    • 2135
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מילפיי הוא אחד הקינוחים האהובים ביותר. שואלים את עצמכם למה? מעולם לא בוצע סקר בנושא, אבל סביר להניח שהסיבה היא החיבור המופלא הזה בין הקצף הרך, המתוק והמתמסר, ההפרדות הדקות והפריכות של הבצק והחמיצות העדינה של הפירות... נפלא! ואיזה כיף שבזכות הבצקים הכשרים לפסח שלנו, אפשר ליהנות מהקינוח הזה גם בפסח! ❤️❤️❤️ניתן להכין את המתכון חלבי או פרווה, לבחירתכם. חג פסח שמח, משפחתי ומתוק

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 1 חבילת בצק עלים כשר לפסח של שמרית
    • מעט אבקת סוכר לפיזור

    לקצפת:

    • קרם קוקוס שהיה לפחות 12 שעות במקרר
    • 2 כפות אבקת סוכר

    לקרם פטיסייר קוקוס:

    • 500 מ"ל נוזל קוקוס
    • 100 גרם סוכר
    • 1 כפית מחית וניל
    • 4 חלמונים
    • 50 גרם קורנפלור
    • 100 גרם נטורינה

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות