מאפה שמרים חגיגי במילוי בשר וחצילים
מאת מאיה בן דהן
מצרכים
לבצק:
- 500 גרם קמח לבן
- 25 גר' שמרים טריים "שמרית"
- 3 כפות סוכר
- חצי כף מלח
- כוס ורבע מים
- 100 גרם נטורינה בטעם חמאה חתוכה לקוביות
למילוי:
- חציל פרוס לחצאי פרוסות
- 300 גרם בשר טחון
- בצל גדול קצוץ
- כפית שום כתוש
- כפית כוסברה יבשה
- כפית פפריקה
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- חצי כפית כמון
- כף נענע טריה קצוצה (לא לוותר!)
- כף רסק עגבניות
- חצי כוס מים רותחים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)