הריני לאשר בזה קבלת דואר מאתר שמרית
תודה שנרשמת לקבלת עדכונים
מאת נוי מיארה
מוציאים את הבצק עלים מהמקרר ומניחים על השיש.
מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפרגיות, הסילאן והטריאקי ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפפריקה, אבקת מרק העוף, אבקת מרק הבצל וכוסברה.
פורסים את הבצק עם נייר האפייה על משטח עבודה. חוצים את הבצק לרוחב בעזרת סכין חדה.
מניחים שליש מלית לאורך הקצה הארוך של כל מלבן ומגלגלים לרולדה. סוגרים כל רולדה בקצה ומותחים בידיים כדי להאריך אותה מעט. מלפפים את הרולדה לשבלול לא מהודק ומברישים בביצה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כרבע שעה ומגישים חם.
שליחה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)