מאפה עלים פקאן עם ליבת שוקולד
מאת שירן מתתיהו
מצרכים
ל 2 פסים:
- 2 חבילות בצק עלים לפסח שמרית
לקרם פקאן:
- 200 גרם פקאן טבעי
- 200 גרם סוכר (כוס סוכר)
- 200 גרם חמאה/נטורינה לפרווה (קרה חתוכה לקוביות)
- 2 ביצים
- 6 כפות קורנפלור/קמח תפוח אדמה (100 גרם)
- חלמון עם מעט מים להברשה
- 100 גרם שוקולד מריר
לקישוט:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)