הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    שמרים שוקוצ’יפס

    מאת תומר אומנסקי

    • 5454
    • שעה
    • בינוני
    • פרווה
    שיתוף

    מצרכים

    לבצק:

    • 1 ק"ג קמח
    • 2 קוביות שמרים טריים (סה"כ 50 גרם)
    • 100 גרם סוכר לבן (חצי כוס)
    • 80 גרם אבקת פודיג וניל
    • 200 גרם נטורינה בטעם חמאה
    • 180 גרם ביצים (3 ביצים L)
    • 300 מ"ל מים (כוס ורבע)
    • 10 גרם מלח (כפית)

    למילוי:

    • 200 גרם נטורינה בטעם חמאה
    • 150 גרם סוכר לבן ( 3/4 כוס)
    • 120 גרם סוכר חום כהה (דביק) (1/2 כוס דחוסה)
    • 180 גרם ביצים (3 ביצים L)
    • 210 גרם קמח (כוס וחצי)
    • רבע כפית מלח + רבע כפית אבקת אפייה
    • 300 גרם מטבעות שוקולד מריר

    לסירופ סוכר:

    • 200 גרם סוכר (כוס)
    • 240 מ"ל מים (כוס)

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    לשדרוג המאפה – ניתן לקחת מחצית מהבצק ולהוסיף לו 25 גרם אבקת קקאו וללוש עד לאיחוד. ואז נרדד מחצית את הבצק הרגיל ואת הבצק החום, נמרח ביניהם את מילוי השוקוציפס ונרדד שנית למלבן עוד יותר גדול. ניתן בשלב הזה למרוח עוד מילוי או ממרח שוקולד ואז לגלגל לרולדה, להקפיא ולפרוס.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות