הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.7 / 5

    רוגעלך שוקולד

    מאת צוות שמרית

    רוגעלך שוקולד
    • 40543
    • בינוני
    • פרווה

    אם יש מאכל שתמיד נראה טוב, מריח נפלא ומעורר תאבון- הם רוגעלך טריים, ביתיים ומלאים בשוקולד, הנה מתכון לרוגעלך שוקולד של שמרית שמוכיח פעם נוספת שאין כמו השילוב של שמרים ושוקולד.

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לבצק לכ-35 יחידות רוגעלך שוקולד:

    • ½3 כוסות קמח (500 גרם)
    • כף שמרים אקטיביים שמרית
    • 1 כפית מלח (6 גרם)
    • ½ כוס סוכר (100 גרם)
    • 2 ביצים גודל L
    • 100 גרם נטורינה/חמאה חתוכה רכה לקוביות
    • ½ כוס חלב פושר (120 מ"ל)

    חומרים למלית:

    • ½ צנצנת ממרח שוקולד או כל ממרח אחר

    חומרים לסירופ סוכר:

    • 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
    • 1/3 כוס מים (80 מ"ל)

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    הרוגעלך נשמרים יומיים נוספים בקופסא אטומה בטמפ' החדר.

    **מתכון לקרואסון חמאה צרפתי קלאסי>>>

    **למתכון לרוגעלך במילוי גבינות>>>

    תגובות ושיתופים

    4 תגובות (4)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    1. תפארת

      מתכון מושלם!!
      כל פעם שאני מכינה יוצא לי טעים ברמות!

      1. מיכל

        מתכון מושששש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        תודה רבה

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות