רוגעלך שוקולד
מאת צוות שמרית
אם יש מאכל שתמיד נראה טוב, מריח נפלא ומעורר תאבון- הם רוגעלך טריים, ביתיים ומלאים בשוקולד, הנה מתכון לרוגעלך שוקולד של שמרית שמוכיח פעם נוספת שאין כמו השילוב של שמרים ושוקולד.
מצרכים
חומרים לבצק לכ-35 יחידות רוגעלך שוקולד:
- ½3 כוסות קמח (500 גרם)
- כף שמרים אקטיביים שמרית
- 1 כפית מלח (6 גרם)
- ½ כוס סוכר (100 גרם)
- 2 ביצים גודל L
- 100 גרם נטורינה/חמאה חתוכה רכה לקוביות
- ½ כוס חלב פושר (120 מ"ל)
חומרים למלית:
- ½ צנצנת ממרח שוקולד או כל ממרח אחר
חומרים לסירופ סוכר:
- 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
- 1/3 כוס מים (80 מ"ל)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
הרוגעלך נשמרים יומיים נוספים בקופסא אטומה בטמפ' החדר.
תגובות ושיתופים
4 תגובות (4)הוספת תגובה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
מהמםםם
מתכון מושלם!!
כל פעם שאני מכינה יוצא לי טעים ברמות!
מתכון מושששש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה רבה
איזה כיף . תודה רבה לך (: