הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    0.5 / 5

    מתכון לקרואסון חמאה צרפתי קלאסי

    מאת צוות שמרית

    מתכון לקרואסון חמאה צרפתי קלאסי בדיוק כמו בפריז | שמרית
    • 74551
    • חצי שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון לקרואסון

    לפניכם מתכון לקרואסון, מתכון נפלא להכנת קרואסון חמאה צרפתי קלאסי עם הוראות מפורטות כולל תמונות וטיפים.

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לבצק:

    • 1 ק"ג קמח לבן
    • 1 שקית או 1 קוביית שמרית (50 גרם)
    • 1 שקית משפר אפיה (לשמירת טריות המאפה עד מספר ימים)
    • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
    • 1 כפית מלח
    • 100 גרם חמאה/ נטורינה בטמ' החדר (חתוכה לקוביות)
    • 2 כוסות חלב (500 מ"ל)

    לקיפולים:

    • 500 גרם חמאה
    • ביצה טרופה למריחה

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    לפניכם מתכון לקרואסון וחמישה טיפים לתוצאה מוצלחת:

    1. קרואסון אפוי היטב צריך להיות פריך מבחוץ ונימוח ולח מבפנים, אפוי באופן שווה ומאוורר היטב.
    2. ניתן להגיש קרואסונים לארוחת הבוקר במילוי גבינה, פטריות או עוף.
    3. מומלץ להגיש קרואסונים טריים ממש לאחר האפייה.
    4. יש לאחסן קרואסונים בטמפרטורת החדר בשקית נייר מכיוון שלחות נוטה להרוס את הפריכות.
    5. ניתן להקפיא קרואסונים במיכל אטום לאוויר.

    תגובות ושיתופים

    4 תגובות (4)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    1. אנונימי

      אני משער שצריך גם כישרון אני לא יודע מה התפקשש אצלי אבל כל הבצק עם החמאה התחיל להתפרק כנראה שאפייה זה לא בשבילי👌

      1. אדוה קונדיטורית

        קוראסונים הם מוצר קשה להכנה אל תיהיה קשה עם עצמך בשביל שהקוראסונים יצאו טוב הבצק והחמאה צריכים להיות במקרר בין קיפול לקיפול ואתה צריך לסובב את הבצק 90 מעלות כל קיפול כלומר אם רידדת וזה היה הרוחב שלך בקיפול אחד אז זה צריך להיות האורך שלך בקיפול הבא בהצלחה

    2. עידו

      כמה קוראסונים אמורים לצאת ?

      1. yeela

        שלום עידו,
        זה תלוי בגודל של הקוראסנים שאתה תרצה להכין.

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות