• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | קערת לחם למרק

קערת לחם למרק

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון להכנת קערת לחם למרק: קערת לחם פריכה, מתאימה לכל סוג של מרק – סמיך או נוזלי, בכל טעם העולה על דעתכם והכי כייף- לא צריך לשטוף כלים אחרי האוכל.

3.5/5

רכיבים:

6 קערות לחם למרק

  • חומרים לבצק

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים, תוך הוספה הדרגתית של המים עד לקבלת בצק רך ואחיד.

  • 2.עוטפים את קערת המיקסר ומשהים למשך חצי שעה בטמפרטורת החדר.

  • 3.מוציאים את הבצק מהקערה מחלקים ל-6 חלקים מקמחים ומכדררים כל חלק לכדור. מניחים על גבי תבנית מרופדת לתפיחה נוספת עד הכפלת נפח.

  • 4.מניחים בתחתית התנור קערת מים, מברישים הלחם בביצה טרופה מניחים בתנור שחומם מראש ל – 220 מעלות. לאחר הכנסת הלחם מורידים את הטמפרטורה ל 180 מעלות ואופים כחצי שעה.

  • מצננים היטב, חותכים את הכיפה ומרוקנים את תוכן הקערה, מכינים מרק לטעמכם, מוזגים בקערת לחם ומגישים מיד.

    **מתכון ללחם ביתי>>
    **למתכון ללחם זיתים עם גבינות>>>

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.– סמיך או נוזלי, בכל טעם העולה על דעתכם והכי חשוב- לא צריך לשטוף כלים אחרי האוכל.

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.6/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

26 תגובות על “קערת לחם למרק”

  1. Avatar יעל מיכה הגיב:
    09/11/2017 בשעה 01:11

    שלום. האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של שימרית במקום הקמח ללחם שמרים ומשפר אפיה ?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      12/11/2017 בשעה 12:11

      שלום יעל
      אי אפשר צריך קמח ללחם במתכון.

      הגב
  2. Avatar סימה הגיב:
    26/11/2017 בשעה 10:11

    האם אפשר להקפיא את הלחם?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      26/11/2017 בשעה 10:11

      כן סימה.

      הגב
  3. Avatar רוית הגיב:
    30/11/2017 בשעה 01:11

    האם ניתן לרכוש את הלחם ?(מעוניינת בהזמנה של 50 לחמים)

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      30/11/2017 בשעה 06:11

      לא אי אפשר זה אתר מתכונים של שמרית.

      הגב
  4. Avatar זיו הגיב:
    06/12/2017 בשעה 11:12

    האם צריך ביצה לפני האפיה על הלחם ?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      06/12/2017 בשעה 11:12

      כן בוודאי תסתכל בסעיף 4 בבקשה.

      הגב
  5. Avatar רועי הגיב:
    06/01/2018 בשעה 03:01

    שלום,
    תחליף טבעוני לביצה בסעיף 4?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      07/01/2018 בשעה 10:01

      שלום רועי
      אפשר למרוח שמן זה לא בדיוק תחליף זה יותר טוב מכלום.

      הגב
  6. Avatar מלי הגיב:
    11/01/2018 בשעה 09:01

    האם אפשר שמרים יבשים במקום?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      11/01/2018 בשעה 09:01

      בוקר טוב חלי
      בוודאי 2 כפות שמרים יבשים.

      הגב
  7. Avatar אלנה הגיב:
    20/01/2018 בשעה 10:01

    מה זה קמח לחם? קמח לבן?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      21/01/2018 בשעה 09:01

      הי אלנה
      לא, יש מוצר שנקרא קמח ללחם, אפשר להשיג אותו ברשתות.

      הגב
  8. Avatar לאה הגיב:
    28/08/2018 בשעה 09:08

    יצא טעים אך הצורה לא מושלמת כמו בתמונה. מה לעשות?
    לאה

    הגב
  9. Avatar חננית הגיב:
    07/11/2018 בשעה 05:11

    מה זה נטורינה?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      08/11/2018 בשעה 08:11

      נטורינה הוא תחליף לחמאה או מרגרינה, מתאים לאפייה ובישול, במיוחד למי שנמנע מאכילת חלב מטעמי כשרות (אפייה פרווה) או מטעמי טבעונות.
      הנטורינה מועשרת בשמן קוקוס ועם השימוש בנטורינה אנו נהנים מהיתרונות והערכים הבריאותיים של שמן הקוקוס.
      שלא כמו במרגרינה, נטורינה היא ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס ובטעם ניטרלי (כלומר אין טעם של קוקוס כלל).
      מאפים עם נטורינה הם בעלי מרקם נפלא ואוורירי ופריכות שנשארת לאורך זמן, ממליצה בחום להתנסות 🙂

      הגב
  10. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    11/08/2019 בשעה 04:08

    התחתית של הקערה יוצאת לחה…???

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      21/08/2019 בשעה 08:08

      התחתית נרטבת רק בעת מזיגת המרק. בכל מקרה, היא חזקה דיה על מנת לשמור על תכולת המרק.

      הגב
  11. Avatar ליאת הגיב:
    20/01/2020 בשעה 01:01

    איך מכינים את הצורה של הקערה עם הבצק?

    הגב
    • Avatar דפנה הגיב:
      16/02/2020 בשעה 08:02

      היי ליאת, מדובר בכדורים רגילים שלאחר האפייה קוטמים את החלק העליון ומרוקנים את תכולת הבצק על מנת לפנות מקום למרק בתוך הכדור האפוי. בהצלחה!

      הגב
  12. Avatar אולגה הגיב:
    01/05/2020 בשעה 01:05

    הי ! אפשר להחליף נטורינה במחאה גרילה?

    הגב
  13. Avatar טלי.א.ג הגיב:
    10/05/2020 בשעה 02:05

    יצא נפלא!!!
    ממליצה בחום.

    הגב
  14. Avatar חנה שחר הגיב:
    09/11/2020 בשעה 08:11

    מהמילוי רצוי לעשות קרוטונים. לחתוך לקוביות, לתבל בעשבי תיבול שמן זית ולתנור.

    הגב
  15. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    15/11/2020 בשעה 10:11

    אפשר במקום נטורינה שמן זית?

    הגב
  16. Avatar Emma הגיב:
    02/01/2021 בשעה 06:01

    אני רוצה להקפיא את הלחם המוכן
    אני מבקשת לדעת האם אחרי ההפשרה הלחם היה טוב כמו לפני ההקפאה?

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

None found

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד