קערת לחם למרק
מאת צוות שמרית
מתכון להכנת קערת לחם למרק: קערת לחם פריכה, מתאימה לכל סוג של מרק – סמיך או נוזלי, בכל טעם העולה על דעתכם והכי כייף - לא צריך לשטוף כלים אחרי האוכל. קערת לחם למרק - דרך פופולרית להגיש מרק באמצעות כיכר לחם שמשמשת כמיכל וגם כמלווה למרק. כדי להכין קערת לחם למרק, משתמשים בדרך כלל בלחם יציב כמו מחמצת או כיכר כפרית. את הלחם חותכים לרוחב החלק העליון, ומוציאים חלק עגול מהמרכז, ומשאירים חלל חלול. ניתן לשמור את הלחם שהוסר ולהשתמש בו לטבילה או לקרוטונים. קערת לחם מרק פופולרית במטבחים שונים וניתן למצוא אותה בתרבויות שונות ברחבי העולם, דרך יצירתית ליהנות ממרק, הוספת נופך של חידוש והפיכת הארוחה למהנה הרבה יותר.
מצרכים
6 קערות לחם למרק חומרים לבצק:
- 1 ק"ג קמח לחם
- 1 שמרית שמרים טריים (50 גרם)
- 1 משפר אפייה שמרית
- 1 כף מלח שטוחה
- ½ חבילה נטורינה (100 גר')
- ⅓2 כוסות מים פושרים (600 מ"ל)
- 1 כף אורגנו יבש
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
סמיך או נוזלי, בכל טעם העולה על דעתכם והכי חשוב- לא צריך לשטוף כלים אחרי האוכל.
**מתכון ללחם ביתי>>
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)