דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | קערת לחם למרק
3.4/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
קערת לחם למרק
מתכון להכנת קערת לחם למרק: קערת לחם פריכה, מתאימה לכל סוג של מרק – סמיך או נוזלי, בכל טעם העולה על דעתכם והכי כייף- לא צריך לשטוף כלים אחרי האוכל.
3.5/5
רכיבים:
6 קערות לחם למרק
חומרים לבצק
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים, תוך הוספה הדרגתית של המים עד לקבלת בצק רך ואחיד.
2.עוטפים את קערת המיקסר ומשהים למשך חצי שעה בטמפרטורת החדר.
3.מוציאים את הבצק מהקערה מחלקים ל-6 חלקים מקמחים ומכדררים כל חלק לכדור. מניחים על גבי תבנית מרופדת לתפיחה נוספת עד הכפלת נפח.
4.מניחים בתחתית התנור קערת מים, מברישים הלחם בביצה טרופה מניחים בתנור שחומם מראש ל – 220 מעלות. לאחר הכנסת הלחם מורידים את הטמפרטורה ל 180 מעלות ואופים כחצי שעה.
מצננים היטב, חותכים את הכיפה ומרוקנים את תוכן הקערה, מכינים מרק לטעמכם, מוזגים בקערת לחם ומגישים מיד.
**מתכון ללחם ביתי>>
**למתכון ללחם זיתים עם גבינות>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.– סמיך או נוזלי, בכל טעם העולה על דעתכם והכי חשוב- לא צריך לשטוף כלים אחרי האוכל.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
26 תגובות על “קערת לחם למרק”
כתיבת תגובה לבטל
מתכונים פופולארים
None found
שלום. האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של שימרית במקום הקמח ללחם שמרים ומשפר אפיה ?
שלום יעל
אי אפשר צריך קמח ללחם במתכון.
האם אפשר להקפיא את הלחם?
כן סימה.
האם ניתן לרכוש את הלחם ?(מעוניינת בהזמנה של 50 לחמים)
לא אי אפשר זה אתר מתכונים של שמרית.
האם צריך ביצה לפני האפיה על הלחם ?
כן בוודאי תסתכל בסעיף 4 בבקשה.
שלום,
תחליף טבעוני לביצה בסעיף 4?
שלום רועי
אפשר למרוח שמן זה לא בדיוק תחליף זה יותר טוב מכלום.
האם אפשר שמרים יבשים במקום?
בוקר טוב חלי
בוודאי 2 כפות שמרים יבשים.
מה זה קמח לחם? קמח לבן?
הי אלנה
לא, יש מוצר שנקרא קמח ללחם, אפשר להשיג אותו ברשתות.
יצא טעים אך הצורה לא מושלמת כמו בתמונה. מה לעשות?
לאה
מה זה נטורינה?
נטורינה הוא תחליף לחמאה או מרגרינה, מתאים לאפייה ובישול, במיוחד למי שנמנע מאכילת חלב מטעמי כשרות (אפייה פרווה) או מטעמי טבעונות.
הנטורינה מועשרת בשמן קוקוס ועם השימוש בנטורינה אנו נהנים מהיתרונות והערכים הבריאותיים של שמן הקוקוס.
שלא כמו במרגרינה, נטורינה היא ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס ובטעם ניטרלי (כלומר אין טעם של קוקוס כלל).
מאפים עם נטורינה הם בעלי מרקם נפלא ואוורירי ופריכות שנשארת לאורך זמן, ממליצה בחום להתנסות 🙂
התחתית של הקערה יוצאת לחה…???
התחתית נרטבת רק בעת מזיגת המרק. בכל מקרה, היא חזקה דיה על מנת לשמור על תכולת המרק.
איך מכינים את הצורה של הקערה עם הבצק?
היי ליאת, מדובר בכדורים רגילים שלאחר האפייה קוטמים את החלק העליון ומרוקנים את תכולת הבצק על מנת לפנות מקום למרק בתוך הכדור האפוי. בהצלחה!
הי ! אפשר להחליף נטורינה במחאה גרילה?
יצא נפלא!!!
ממליצה בחום.
מהמילוי רצוי לעשות קרוטונים. לחתוך לקוביות, לתבל בעשבי תיבול שמן זית ולתנור.
אפשר במקום נטורינה שמן זית?
אני רוצה להקפיא את הלחם המוכן
אני מבקשת לדעת האם אחרי ההפשרה הלחם היה טוב כמו לפני ההקפאה?