מתכון ללחם ביתי קראנצ'י
מאת צוות שמרית
האם יש מאכל משמח ומריח נפלא מלחם טרי? שמרית מציגה: מתכון ללחם ביתי, קראנצ'י וטעים במיוחד!
מחפשים מתכון ללחם מעולה וקל להכנה?
למרות שהכנת לחם ביתי נחשבת לעיתים מסובכת ולא נגישה… אם תעקבו אחרי השלבים של מתכון ללחם שמותג בפניכם בהמשך, תגלו שמדובר בתהליך קל ומהנה!
הידעתם? הכנת לחם היא גם פעילות סופר כיפית עם הילדים!
קבלו מתכון ללחם ביתי שנראה יפה, קריספי מבחוץ ורך מבפנים וגם…קל להכנה עם 6 מרכיבים בלבד!
מצרכים
חומרים לבצק:
- ½3 קמח לחם (500 גרם)
- כף שמרים יבשים אקטיביים או 25 גר' שמרים טריים
- 1 כפית מלח (6 גרם)
- 1 כף סוכר (15 גרם)
- 2 כפות שמן זית (30 מ"ל)
- 1 כוס מים פושרים (240 מ"ל)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
רוצים להשתמש בקמח רגיל במקום קמח לחם?
ניתן להשתמש בנטורינה קוקוס של שמרית (תחליף מרגרינה מועשר בשמן קוקוס בטעם ניטרלי וללא טעם קוקוס).
לתוצאה טובה מומלץ להשתמש בתבנית אפייה עגולה סטנדרטית קוטר 24/26 ס"מ
מעדיפים קמח אחר?
ניתן להחליף 40% מהקמח לקמח כוסמין.
היי,
אופים בתנור *שחומם מראש* ל 175° מעלות, יכול להיות שבגלל זה לא יצא זהוב