• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | מתכון ללחם ביתי קראנצ'י

מתכון ללחם ביתי קראנצ'י

שתפו:
.....................................................................................................

האם יש מאכל יותר מפתה ומריח נפלא מלחם טרי? מתכון ללחם ביתי, קראנצ'י וטעים במיוחד

מחפשים מתכון ללחם מעולה וקל להכנה?
למרות שהכנת לחם ביתי נחשבת לעיתים מסובכת ולא נגישה… אם תעקבו אחרי השלבים של המתכון ללחם בהמשך הדף תגלו שזה גם קל וגם מהנה!
הכנת לחם היא גם פעילות סופר כיפית עם הילדים…

מה נותן תחושה של בית יותר מאשר לחם טרי?

קבלו מתכון ללחם ביתי, קראנצ'י וטעים במיוחד, לחם מפנק וקל להכנה.
אם תעקבו אחרי השלבים של מתכון ללחם ביתי, תגלו שמדובר במשימה קלה ומהנה. מדובר במתכון ללחם ביתי קריספי מבחוץ ורך מבפנים שמתאים לשמש כפעילות נהדרת ומהנה עם הילדים. מתכון ללחם ביתי שנראה יפה, קל להכנה וכל מה שצריך עבורו זה 6 מרכיבים בלבד.
אל תהססו, זה הרבה יותר קל ממה שמספרים לכם! לפניכם מתכון ללחם טעים בשישה צעדים פשוטים, מתאים לאופה המתחיל ולמי שחוששים מהתמודדות עם אפיית לחם.

קבלו מתכון ללחם ביתי שנראה יפה, קריספי מבחוץ ורך מבפנים וגם…קל להכנה עם 6 מרכיבים בלבד!

מתכון ללחם מתכון ללחם

3.5/5

רכיבים:

1 כיכר לחם (מתכון ללחם)

  • חומרים לבצק

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח, שמרים, המלח, הסוכר והשמן. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים במהירות בינונית כ-6 דקות עד לקבלת בצק רך.

  • 2.משמנים את הבצק מכל צדדיו ומניחים בקערה,  עוטפים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה כשעה וארבעים דקות.

  • 3.מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מעצבים לכיכר עגולה ומצפים בקמח את כל חלקי הבצק.

  • 4.מניחים בתבנית אפייה מרופדת, מכסים ומניחים לתפיחה נוספת עד הכפלת נפח כ- 40 דקות.

  • 5.בעזרת סכין חדה ומושחזת מבצעים בין שניים לשלושה חתכים בחלקו העליון של הבצק.

  • 6.מחממים תנור ל 200 מעלות, בהגעה לטמפ' הרצויה מכניסים את הבצק ואופים כ 35-40- דקות עד הזהבה, יש להניח בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים במהלך כל האפייה.

  • לצנן מעט ולהגיש. 

    **מתכון מושלם ללחם מקמח מלא >>>
    **למתכון ללחם בריאות ושפע>>>
    **למתכון ללחם יוגורט וזיתים>>>
    **למתכון ללחמניות שוקולד >>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.7/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

26 תגובות על “מתכון ללחם ביתי קראנצ'י”

  1. ק הגיב:
    22/09/2019 בשעה 11:09

    מדהים חוסל תוך 10 דקות ויצאה כיכר גדולה מאוד !

    הגב
  2. זהר הגיב:
    20/04/2020 בשעה 05:04

    יצא מדהים!!

    הגב
  3. גלי הגיב:
    14/05/2020 בשעה 08:05

    יצא מצויין, וואהו.
    נראה יפה, קריספי מבחוץ ורך מבפנים.
    תענוג. תודה.
    האם ניתן להכניס זיתי קלמנטה? אם כן, באיזה שלב?

    הגב
  4. נעמי הגיב:
    19/05/2020 בשעה 03:05

    האמת שעכשיו אני בידיוק באמצע ההכנה בנתיים נראה מעולה

    הגב
  5. נעמי הגיב:
    19/05/2020 בשעה 03:05

    מדהים ויפה והרעיון של זיתים ממש טוב

    הגב
  6. סרול הגיב:
    22/05/2020 בשעה 02:05

    שאלתי מספר פעמים איך עושים לחם שהכרום עבה וקרנצ'ית ובפנים אוורירי ולא הצלחתי למצוא תשובה

    הגב
  7. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    16/06/2020 בשעה 08:06

    וואו ניראה מתכון מעולה
    אנסה תודה אפשר להוסיף
    זיתים או אגוזים או גרעיני חמניה
    סתם שיהיה עשיר יותר.

    הגב
  8. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    30/06/2020 בשעה 12:06

    מושלם

    הגב
  9. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    07/07/2020 בשעה 01:07

    למען אויריריות באופן כללי מומלץ שני דברים.
    1. ללוש את הבצק מספר פעמים לאורך ההתפחה.
    לדוגמא אחרי חצי שעה ללוש חמש דקות ואחרי שעה עוד חמש דקות
    2.
    לאפות בתנור מרובה אדים.
    לשים שתי תבניות אינגליש קייק על תחתית התנור מלאות במים והאדים עולים ומתפשטים בתנור.
    שתי העצות מומלצות מנסיון אפיה רב (אני אופה בין 2 ל6 קילו בשבוע לא קונה לחם בחנות… 🙂 )

    הגב
  10. שושי הגיב:
    10/07/2020 בשעה 03:07

    יצא מעולה קרנצ׳י מבחוץ רך ואוורירי בפנים
    ולא היה לי קמח לחם עשיתי את זה עם קמח לפיצה

    הגב
  11. דניאלה הגיב:
    27/07/2020 בשעה 06:07

    האם ניתן להשתמש בקמח לבן רגיל?

    הגב
  12. אתי הגיב:
    15/08/2020 בשעה 12:08

    יצא מדהים , פשוט חוסל

    הגב
  13. נירה הגיב:
    26/08/2020 בשעה 10:08

    לאנונימי שפירסם טיפים. תוכל בבקשה לפרסם מתכונים טובים שיש לך?

    הגב
  14. נירה הגיב:
    26/08/2020 בשעה 10:08

    לאנונימי שפירסם טיפים מניסיונו. תוכל בבקשה לפרסם מתכונים טובים שלך?

    הגב
  15. רון הגיב:
    12/09/2020 בשעה 12:09

    רון
    אני אישית משתמש בקמח לבן של טחנת רוט.ושמן זית.למי שמעוניין לבצק יותר מאוורר פשוט להאריך את זמן ההתפחה בהתפחה ראשונה אני נותן לבצק לנוח שעתיים התפחה שניה אני נותן לבצק לנוח עוד שעה.הלחם יוצא אוורירי.(כמובן שההתפחה לפעמים משתנה בהתאם לאקלים שקיים חם/קר.בהצלחה.

    הגב
  16. גיא הגיב:
    15/09/2020 בשעה 03:09

    המתכון מצויין! יוצא כמו לחם של ארומה והחלק הכי טוב: אפשר לשנות אותו קצת בשביל ליצור דברים ייחודיים משלך! זה ממש עזר לי להתמודד עם הפחד שלי מבצק

    הגב
  17. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    04/10/2020 בשעה 01:10

    מתכון מעולה!
    הכנתי במקום מים מיץ סלק
    יצא לחם ורוד ויפה
    תודה על המתכון המושלם

    הגב
  18. ענת הגיב:
    25/10/2020 בשעה 10:10

    שאלה לגבי סעיף 2 –
    זה לא הרבה זמן תפיחה שעה ו 40?
    כל שיושי מכינה לחמניות-גג 40 דקות תופח.
    האם הבצק צריך ךהכפיל נפחו? או ממש להגיע עד סוף הקערה?תודה רבה

    הגב
  19. נעמי הגיב:
    31/10/2020 בשעה 10:10

    לחם צריך לתפוח יותר זמן זה בסדר זה לא הרבה זמן

    הגב
  20. אורעם הגיב:
    03/11/2020 בשעה 10:11

    האם אפשר להקפיא לאחר ההתפחה השנייה ולהפשיר ולאפות בהמשך?

    הגב
  21. אילנה הגיב:
    05/11/2020 בשעה 10:11

    שאלה בקשר למתכון ללחם…האם צריך לשים ביצה למעלה? לפני שמכניסים לתנור?

    הגב
  22. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    05/11/2020 בשעה 11:11

    האם צריך לאפות על 200 כל הזמן?או להוריד טמפרטורה?

    הגב
  23. יעל הגיב:
    08/11/2020 בשעה 04:11

    מושלם!!!

    הגב
  24. רחל הגיב:
    10/11/2020 בשעה 03:11

    מוצלח וחלומי

    הגב
  25. אילנה הגיב:
    10/11/2020 בשעה 03:11

    מתכון ללחם מעולההה! הכנתי יצא מושלםם…אבל שמתי 4 כפות שמן זית

    הגב
  26. שני הגיב:
    22/12/2020 בשעה 04:12

    האם בשלב 3 או בשלב כולשהו מרדדים ?

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

ג'ביטה קמח מלא עם זיתים ועשבי תיבול

המדריך לאפייה עם שמרים

באגטים קלאסיים במילוי טפאנד זיתים קטיפתי

בצק בסיסי ללחמניות ללא גלוטן

באגט מחיטה מלאה

באגט גרנולה ופירות יבשים בצורת שיבולת

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד