קינוח שכבות
מאת גלי סיל
מצרכים
לבצק:
- בצק פילו מצונן של שמרית
- תערובת 2 כפות סוכר + 1/2 כפית קינמון
- שמן למריחה
לקרם:
- 2 מכלי שמנת מתוקה- 38%
- חבילת אינסטנט פודינג וניל
- גביע גבינה לבנה 5%
תפוחים מקורמלים:
- 3-4 תפוחי עץ (ניתן לערבב סוגים)
- 20 גרם חמאה
- תערובת 2 כפות סוכר ו1/2 כפית קינמון
- גרגרי רימונים ודבש לקישוט
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)