קינוח לבנוני בגרסה ישראלית
מאת רונית טברון
מצרכים
למאפה:
- חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
- 200 גרם חמאה מומסת
למלית הגבינה:
- 300 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 250 גרם גבינה טוב טעם
- כוס גבינת מוצרלה מגוררת
- חלמון ביצה
- כוס אבקת סוכר
- כף קורנפלור
לסירופ סוכר:
- 2 כוסות סוכר
- 1.5 כוסות מים
- תלתלי קליפת לימון אחד
- מיץ מחצי לימון טרי
- חופן פרחי הדרים בעונה
לעיטור והגשה:
- פיסטוק טחון
- פרחי לבנדר (אופציונלי)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)