צ'ורוס- סופגניות ספרדיות
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לצ'ורוס נפלא וקל להכנה- הסופגנייה הפריכה במיוחד שמככבת בספרד, מקסיקו ואפילו צרפת- דליקטס!
מצרכים
רכיבים לכ 15 יחידות צ'ורוס:
- ¼ חבילה נטורינה (50 גר')
- ¾ כוס חלב או מים (100 מ"ל)
- כף סוכר לבן
- ¾ כוס קמח לבן (100 גר')
- קורט מלח
- 2 ביצים (M)
למטבל שוקולד:
- 1 חבילה שוקולד חלב/מריר (100 גר' )
- 100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
לטיגון:
- שמן קנולה
לעיטור:
- מעט אבקת סוכר
לזילוף:
- שק זילוף עם צנתר כוכב
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)