פרעצל שיפון ודגנים רך
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון נפלא לכעך הגרמני, במיוחד למי שמתגעגע לבייגל הרך והעשיר של התחנה המרכזית…
מצרכים
חומרים ל 10-15 פרעצל
- 700 גר' קמח חיטה
- 300 גר' קמח שיפון
- 20 גר' מלח
- 100 גר' סוכר חום
- 50 גר' שמרים טריים
- 600 מ"ל מים חמימים
מיקס זרעים:
- 4 כפות מלח ים אטלנטי
- חצי כוס זרעי פשתן
- חצי כוס זרעי חמנייה
- חצי כוס שומשום
- חצי כוס קוואקר
- מי סודה:
- 4 כפות אבקת סודה לשתיה
- 2 ליטר מים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)