הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    פרעצל שיפון ודגנים רך

    מאת צוות האופים של שמרית

    • 1589
    • רבע שעה
    • בינוני
    • פרווה

    מתכון נפלא לכעך הגרמני, במיוחד למי שמתגעגע לבייגל הרך והעשיר של התחנה המרכזית…

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים ל 10-15 פרעצל

    • 700 גר' קמח חיטה
    • 300 גר' קמח שיפון
    • 20 גר' מלח
    • 100 גר' סוכר חום
    • 50 גר' שמרים טריים
    • 600 מ"ל מים חמימים

    מיקס זרעים:

    • 4 כפות מלח ים אטלנטי
    • חצי כוס זרעי פשתן
    • חצי כוס זרעי חמנייה
    • חצי כוס שומשום
    • חצי כוס קוואקר
    • מי סודה:
    • 4 כפות אבקת סודה לשתיה
    • 2 ליטר מים

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות