פרנה של שישי
מאת קובי אדרי
בלב המסורת של לחם הבית המרוקאי, הפרנה של שישי של קובי אדרי היא יצירה פשוטה, מהירה ומושלמת לסוף השבוע.
תדאגו שתמיד יהיה לכם במקרר בצק פיצה שמרית - בצק קראסט מרודד ומצונן והתוצאה פרנה קריספית מבחוץ ורכה ונעימה מבפנים.
ההכנה קלה ומתאימה מאוד לאופים מתחילים, מתכון שמציע טוויסט מרענן על לחם ביתי שמביא שמחה למטבח – ושומר על הקצב הנוח של ערב שישי.
מצרכים
לפרנה:
- בצק פיצה קראסט של שמרית
- מעט קמח סמולינה לפתיחת הבצק
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)