הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    5 / 5

    פרנה של שישי

    מאת קובי אדרי

    שמרית | פרנה של שישי, קובי אדרי - פרנה מתכון, לחם פרנה מתכון קל
    • 9648
    • שעה
    • קל
    • פרווה

    בלב המסורת של לחם הבית המרוקאי, הפרנה של שישי של קובי אדרי היא יצירה פשוטה, מהירה ומושלמת לסוף השבוע.
    תדאגו שתמיד יהיה לכם במקרר בצק פיצה שמרית - בצק קראסט מרודד ומצונן והתוצאה פרנה קריספית מבחוץ ורכה ונעימה מבפנים.
    ההכנה קלה ומתאימה מאוד לאופים מתחילים, מתכון שמציע טוויסט מרענן על לחם ביתי שמביא שמחה למטבח – ושומר על הקצב הנוח של ערב שישי.

    שיתוף

    מצרכים

    לפרנה:

    • בצק פיצה קראסט של שמרית
    • מעט קמח סמולינה לפתיחת הבצק

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות