פסטייה עוף
מאת עומר גוזלקר מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
מצרכים
למאפה:
- 1 חבילת בצק פילו מצונן של שמרית
- 600 גרם חזה עוף
- 3-4 בצלים גדולים
- כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- כוס ערמונים קצוצים גס
- חצי כוס צנוברים
- חצי צרור שמיר קצוץ
- חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- רבע כפית קינמון
- 1 כף כמון
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כפית תבלין גריל עוף
- רבע כוס סילאן
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)