פסטייה עוף ופירות יבשים
מאת צוות האופים של שמרית
פסטייה מושלמת כמנה ראשונה לראש השנה או לכל ארוחה חגיגית
מצרכים
- 500 גר' פרגית קצוצה לקוביות קטנות
- רבע כוס שמן
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 2 כפות סילאן
- כף דבש
- חופן צימוקים/ חמוציות
- 5 שזיפים קצוצים
- חצי כפית אגוז מוסקט
- מקל קינמון/חצי כפית קינמון טחון
- רבע כפית ראס אל חנות (לא חובה)
- מלח ופלפל לפי הטעם
- חבילת דפי פילו
- שמן לשימון דפי הפילו
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)