פסטה פפיונים ברוטב של פטה, עגבניות, שום, פלפלים וטימין
מאת שושה ביטון מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן
מתכון לפסטה ביתית עם רוטב עשיר של גבינת פטה ועגבניות שמכינים בתבנית אחת (...פחות כלים לשטוף!) ובצק שעושה את החיים קלים.
בצק פסטה מוכן של שמרית, רק להוציא מהמקרר ולהכין, ללא צורך בהפשרה או רידוד.
מצרכים
לפפיונים:
- בצק פסטה שמרית
- גלגלת משוננת וגם חלקה
לרוטב:
- 15 עגבניות שרי
- פלפל חריף ( מי שאוהב)
- 2 ראשי שום
- בצל חתוך לרבעים
- טימין/ רוזמרין
- מלח
- פלפל
- שמן זית
- גביע שמנת לבישול
- פרמז'ן
- וכדורי מוצרלה (לא חייב)
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)