הריני לאשר בזה קבלת דואר מאתר שמרית
תודה שנרשמת לקבלת עדכונים
מאת סיון בריק
מחממים תנור על 250 מעלות טורבו ומניחים תבנית הפוכה בתוך התנור. ככה התבנית תתחמם ותהיה מספיק חמה כשנניח עליה את הבצק.
פותחים את הבצק על משטח מקומח עם הידיים עד לעיגול. הבצק נוח לעבודה, אז אין צורך בכישורים מיוחדים.
משמנים את הבצק טוב טוב עם שמן זית כדי שלא יידבק בתנור ולא ייפתח. מקפלים לחצי עיגול-שימו לב לבדוק שהבצק לא נדבק ומשומן מספיק. מברישים את החלק העליון בשמן זית ואפשר גם לפזר מלח גס.
משמנים את התבנית החמה מעט, מניחים את הבצק ואופים אותו 10 דקות עד שהוא משחים.
כשהבצק יוצא מהתנור תנו לו עוד ניגוב של שמן זית ועכשיו נשאר רק למלא במה שתרצו.
שליחה
טעים ופשוט ברמות!!
טעים ופשוט ברמות!!