דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | פיצה קאפ של רון יוחננוב
פיצה קאפ של רון יוחננוב
מתכון ייחודי לפיצה בתוך כוסות בצק
מחפשים מתכון לפיצה איטלקית לארוחת ערב מעולה לכל המשפחה? כנסו לכאן – מתכון לפיצה – מתכון לבצק פיצה
1/5
רכיבים:
ל-12 יחידות
אופן ההכנה:
1.
מוציאים את הבצק מהמקרר כ-5 דקות לפני השימוש.
2.
פותחים את הבצק עם נייר האפייה על משטח עבודה וחותכים ל-12 קוביות שוות.
3.
מניחים כל קוביית בצק בתוך תבנית שקעים. אפשר לרפד גם בנייר אפייה.
4.
ממלאים כף וחצי של רוטב פיצה, מניחים מעל גבינה צהובה ותוספות.
אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-20 דקות או עד הזהבה.
**מתכון לפיצה איטלקית>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה