פוקצ'ה שקשוקה
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
4 יחידות - חומרים לבצק פוקצ'ה
- 1 ק"ג קמח
- 1 שמרית שמרים טריים (50 גרם)
- 3 כוסות מים (750 מ"ל)
- 1 כפית סוכר
- 3 כפות שמן זית
- 100גר' גבינת קשקבל מגוררת דק
- 1 כף פטרוזיליה
- 1/2 כף אורגנו יבש
- 1 כף מלח
חומרים לשקשוקה
- 4 כפות שמן זית
- 2 שיני שום קלופות
- 1 פלפל חריף פרוס (לא חובה)
- 4 עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות
- 1 כף פפריקה מתוקה
- קורט מלח, פלפל שחור
- 12 חלמונים
לעיטור
- בצל ירוק, בזיליקום קצוץ
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)