פוקאצ'ה בצל וכדורי לבנה
מתכון לפוקצ'ה בצל זהובה ורכה עם כדורי לבנה, מתכון קל להכנה
שתי פוקצ'ות מושלמות עם כדורי לבנה וטעם נפלא של זעתר, תחשבו על השילוב הטעים של זעתר וגבינה בביס אחד והכל נמצא על פוקצ'ה מפנקת. תכינו סלט ירקות גדול ואפילו מרק טוב ויש לכם ארוחה נהדרת למשפחה.
רכיבים:
חומרים ל 2 פוקאצ'ות:
לציפוי
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח עם השמרים, מוסיפים את הסוכר והמלח, מוסיפים בהדרגה את יתר החומרים ומערבלים כ- 10 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
2.משמנים מעט את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומשהים למנוחה עד הכפלת נפח (כ- שעה וחצי).
3.מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, כל חלק מרדדים למלבן גדול ומתפיחים בשנית כשעה.
4.יוצרים חורים בבצק בעזרת האצבעות ומניחים את כדורי הלבנה, מזלפים שמן זית ומתבלים בזעתר ומלח גס.
אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים כ 20-25 דקות עד הזהבה.
**למתכון פוקצ'ינות אנטי פסטי ירקות וגבינות>>>
**למתכון לפוקצ'ה שקשוקה>>>
**למתכון לפוקצ'ה קראנצ'י>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

נראה טוב ובטוח טעים
נראה יפה ובטוח גם טעים ברור שאכין
היי שושי, נשמח לשיתוף איך יצא, בתיאבון!