פאי תפוחים עם קרם וניל, קראמבל ואוכמניות
מאת מתנות קטנות
עוגת תפוחים מפתיעה של דפנה מיכאל, בעלת הבלוג - מתנות קטנות. קינוח פרווה מיוחד, שיכול להיות גם טבעוני, המורכב משכבת בצק פריך וקל להכנה, מעליו- קוביות תפוחים ומעליהן - קרם וניל נהדר.
מצרכים
לבצק בתחתית
- 150 גר’ נטורינה בטעם חמאה
- 1/4 כוס סוכר
- שקית סוכר וניל
- קורט מלח
- גרידה מלימון
- 240 גר’ קמח
- כפית אבקת אפייה
- כף מים קרים
למלית: קרם וניל
- פחית קרם קוקוס (400 מ”ל)
- שקית פודינג בטעם וניל (השתמשתי בווניל צרפתי- ככה כתוב על האריזה) 80 גר’
- 2 כפות סוכר
- 6 תפוחים זהובים או אדומים
- קלופים וחתוכים לקוביות
לקראמבל:
- 40 גר’ נטורינה בטעם חמאה
- 80 גר’ קמח
- כף סוכר
- שקית ס.וניל
- קורט מלח
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)