הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    פאי תפוחים עם קרם וניל, קראמבל ואוכמניות

    מאת מתנות קטנות

    • 912
    • 30 דקות
    • בינוני
    • פרווה

    עוגת תפוחים מפתיעה של דפנה מיכאל, בעלת הבלוג - מתנות קטנות. קינוח פרווה מיוחד, שיכול להיות גם טבעוני, המורכב משכבת בצק פריך וקל להכנה, מעליו- קוביות תפוחים ומעליהן - קרם וניל נהדר.

     

    שיתוף

    מצרכים

    לבצק בתחתית

    • 150 גר’ נטורינה בטעם חמאה
    • 1/4 כוס סוכר
    • שקית סוכר וניל
    • קורט מלח
    • גרידה מלימון
    • 240 גר’ קמח
    • כפית אבקת אפייה
    • כף מים קרים

    למלית: קרם וניל

    • פחית קרם קוקוס (400 מ”ל)
    • שקית פודינג בטעם וניל (השתמשתי בווניל צרפתי- ככה כתוב על האריזה) 80 גר’
    • 2 כפות סוכר
    • 6 תפוחים זהובים או אדומים
    • קלופים וחתוכים לקוביות

    לקראמבל:

    • 40 גר’ נטורינה בטעם חמאה
    • 80 גר’ קמח
    • כף סוכר
    • שקית ס.וניל
    • קורט מלח

    אופן ההכנה

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות