עוגת שמרים תפוחים וקינמון
מאת צוות שמרית
מצרכים
תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ | חומרים לבצק שמרים
- ½3 כוסות קמח (500 גרם)
- ½ שמרית שמרים טריים (25 גרם)
- ½ משפר אפייה שמרית
- ½ כוס סוכר (100 גרם)
- 1 כפית מלח (6 גרם)
- 100 גרם נטורינה/מרגרינה בטעם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
- ¼1 כוסות חלב שקדים/ מים פושרים (300 מ"ל)
חומרים למלית
- 3-4 תפוחי עץ מזן גרני סמית
- 2 כפיות קינמון טחון
- 20 גרם נטורינה/מרגרינה בטעם חמאה
- ¼ כוס סוכר (50 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות שמן (30 מ"ל)
- ½ כוס סוכר חום בהיר (100 גרם)
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפ להכנת המתכון:
לגרסה חלבית ניתן להמיר את הנטורינה/מרגרינה לחמאה ואת החלב שקדים לחלב
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)