הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4 / 5

    עוגת שמרים תפוחים וקינמון

    מאת צוות שמרית

    • 2563
    • 30 דקות
    • בינוני
    • טבעוני
    שיתוף

    מצרכים

    תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ | חומרים לבצק שמרים

    • ½3 כוסות קמח (500 גרם)
    • ½ שמרית שמרים טריים (25 גרם)
    • ½ משפר אפייה שמרית
    • ½ כוס סוכר (100 גרם)
    • 1 כפית מלח (6 גרם)
    • 100 גרם נטורינה/מרגרינה בטעם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
    • ¼1 כוסות חלב שקדים/ מים פושרים (300 מ"ל)

    חומרים למלית

    • 3-4 תפוחי עץ מזן גרני סמית
    • 2 כפיות קינמון טחון
    • 20 גרם נטורינה/מרגרינה בטעם חמאה
    • ¼ כוס סוכר (50 גרם)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 2 כפות שמן (30 מ"ל)
    • ½ כוס סוכר חום בהיר (100 גרם)

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    טיפ להכנת המתכון:
    לגרסה חלבית ניתן להמיר את הנטורינה/מרגרינה לחמאה ואת החלב שקדים לחלב

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות