עוגת שמרים במילוי פרג
מאת צוות האופים של שמרית
מצרכים
חומרים לעוגה
- 1/2 קג' קמח
- 1/2 שמרית שמרים טריים
- 1/3 כוס סוכר (50 גר')
- 1 חלמון ביצה
- 3 כפות שמן
- 100 גר' מרגרינה או חמאה
- 1 כף חומץ
- קורט מלח
- כ- 1כוס מים או חלב
- תבנית עגולה עם חור (לא חובה)
חומרים למלית הפרג
- 250 גר' פרג טחון (2 כוסות)
- 50 גר' חמאה או מרגרינה
- 6 כפות גדושות סוכר
- 2 כפות דבש
- 100 גר' צימוקים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)