עוגת שכבות קרם וניל ותותים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגת טורט שכבות, אוורירית במיוחד בזכות ההקצפה של הנטורינה והסוכר, עם קרם גבינה מתוק והמון תותים! יפה וחגיגית – מושלמת לאירוח
מצרכים
ל-2 בסיסים (קוטר 20ס"מ)
- 225 גרם נטורינה רכה
- 1 כוס סוכר (200 גר')
- ½2 כוסות קמח (350 גר')
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 4 ביצים
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1/2 גביע יוגורט (125 גר')
- 1/2 כוס חלב (120 מ"ל)
לקרם:
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה 38% (125 מ"ל)
- 500 גרם גבינת שמנת
- 1 שקית אבקת סוכר (100 גר')
- 2 כפיות תמצית וניל
לסירופ הסוכר:
- 1/4 כוס מים
- 1/4 כוס סוכר (50 גר')
- 1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
- תותים טריים חתוכים
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)