• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגת שכבות קרם וניל ותותים

עוגת שכבות קרם וניל ותותים

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לעוגת טורט שכבות, אוורירית במיוחד בזכות ההקצפה של הנטורינה והסוכר, עם קרם גבינה מתוק והמון תותים! יפה וחגיגית – מושלמת לאירוח

0/5

רכיבים:

  • ל-2 בסיסים (קוטר 20ס"מ)
  • לקרם:
  • לסירופ הסוכר:
  • לקישוט:

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הנטורינה והסוכר במהירות גבוהה למשך כ-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

  • 2.מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה – יש לוודא שהביצה נטמעה היטב בתוך התערובת לפני שמוסיפים ביצה נוספת. לאחר מכן, מוסיפים את תמצית הווניל והיוגורט וממשיכים להקציף.

  • 3.מוסיפים לקערת המיקסר 1/2 מכמות הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. לאחר מכן, מוסיפים את החלב ויתרת הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה בהירה, חלקה וסמיכה.

  • 4.משמנים 2 תבניות עגולות ומחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי התבניות. אופים בתנור שחומם מראש ל-180מעלות 30-40 דקות עד שהעוגות מזהיבות, תופחות ונסדקות מעט במרכז והקיסם שננעץ יוצא יבש בלי פירורים.

  • 5.מכינים את סירופ הסוכר: שמים את המים והסוכר בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות. מצננים, מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים. כשהעוגות יוצאות מהתנור, מברישים אותן בנדיבות בסירופ הסוכר, בעודן חמות.

  • 6.מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא מתחילה להסמיך. מוסיפים את גבינת השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הווניל וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם סמיך. שומרים במקרר עד להרכבת העוגה.

  • 7.מרכיבים את העוגה: מניחים את השכבה הראשונה על צלחת הגשה ומורחים מעל את 1/2 מכמות הקרם. מאפשרים לו לגלוש מעט על דפנות השכבה. מניחים מעל את השכבה השנייה ויוצקים מעל את יתרת הקרם.

  • מקשטים בתותים ומגישים. ניתן לשמור את העוגה בכלי אטום במקרר.

    **למתכון לעוגת גבינה טירמיסו ללא אפייה >>>
    **למתכון לוטרושקה – מאפה רוסי במילוי וניל>>>

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.את התותים ניתן להחליף בפירות יער אחרים.

  • 2.ניתן להוסיף אבקת סוכר לקרם למי שאוהב מתוק יותר.

  • 3.אפשר להכין את שכבות העוגה 1-2 ימים מראש. עוטפים בניילון ושומרים במקרר.

  • 4.אפשר לאפות את כל הבלילה בתבנית אחת (זמן האפייה יעלה ל- 70 דקות בערך, תבדקו עם קיסם), ולפרוס את העוגה המוכנה ל-2 שכבות

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
0/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

ריבועי קראמבל גבינה

עוגת נפוליאון אישית

עוגת שכבות על בסיס כדורי שוקולד

עוגת גבינה ללא אפייה בסגנון טירמיסו

מתכון לפנקייק מושלם

עוגת שמרים גבינה שוקולד עם רוטב שוקולד

פאי גבינה ותותים

פאי גבינה ושוקולד

בריוש גבינה ושוקולד לבן

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד