עוגה לפסח: שוקולד ובננה, כשר לפסח
מאת חן שוקרון
עוגה לפסח לא חייבת להיות משעממת. קבלו מתכון קסום במיוחד ללא גלוטן לעוגה קלילה וטעימה, מה צריך יותר?
מצרכים
חומרים לעוגת שוקולד ובננה בתבנית קוגלהוף
- 1/4 כוס אבקת קקאו (35 גר')
- 1 כוס אבקת שקדים (140 גר')
- 1 כפית אבקת אפייה (5 גר')
- 3 בננות בינוניות (280 גר')
- 4 ביצים (בגודל L)
- 70 גרם מרגרינה שמרית רכה חתוכה לקוביות
- 500 גרם ממרח שוקולד אגוזים
לציפוי
- 100 גרם שוקולד חלב/ מריר
- 100 מ״ל שמנת מתוקה חלבית או צמחית
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להכין גם בתבנית עגולה רגילה בקוטר 24 ס״מ/ שתי תבניות אינגליש קייק 25 ס״מ.ניתן להכנה גם בצורת 12 מאפינס בנפח חצי כוס.
2.זמני האפייה משתנים בהתאם לתבנית האפייה. מומלץ לבדוק לאחר כ – 30 דקות אפייה ולהמשיך לאפות במידת הצורך.
3.בהחלט ניתן להחליף את השוקולד למריר ואת השמנת לצמחית וכך להפוך את העוגה לפרווה שתתאים לצד כל ארוחה.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)