הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    4.5 / 5

    עוגה לפסח: שוקולד ובננה, כשר לפסח

    מאת חן שוקרון

    • 7859
    • רבע שעה
    • בינוני
    • חלבי

    עוגה לפסח לא חייבת להיות משעממת. קבלו מתכון קסום במיוחד ללא גלוטן לעוגה קלילה וטעימה, מה צריך יותר?

    שיתוף

    מצרכים

    חומרים לעוגת שוקולד ובננה בתבנית קוגלהוף

    • 1/4 כוס אבקת קקאו (35 גר')
    • 1 כוס אבקת שקדים (140 גר')
    • 1 כפית אבקת אפייה (5 גר')
    • 3 בננות בינוניות (280 גר')
    • 4 ביצים (בגודל L)
    • 70 גרם מרגרינה שמרית רכה חתוכה לקוביות
    • 500 גרם ממרח שוקולד אגוזים

    לציפוי

    • 100 גרם שוקולד חלב/ מריר
    • 100 מ״ל שמנת מתוקה חלבית או צמחית

    אופן ההכנה

    טיפים של מקצוענים

    טיפים להכנת המתכון:
    1.ניתן להכין גם בתבנית עגולה רגילה בקוטר 24 ס״מ/ שתי תבניות אינגליש קייק 25 ס״מ.ניתן להכנה גם בצורת 12 מאפינס בנפח חצי כוס.

    2.זמני האפייה משתנים בהתאם לתבנית האפייה. מומלץ לבדוק לאחר כ – 30 דקות אפייה ולהמשיך לאפות במידת הצורך.

    3.בהחלט ניתן להחליף את השוקולד למריר ואת השמנת לצמחית וכך להפוך את העוגה לפרווה שתתאים לצד כל ארוחה.

    תגובות ושיתופים

    0 תגובות (0)

    הוספת תגובה

    דרגו את המתכון

    מחשבון המרה

    הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה

    נפחים

    משקלים

    טמפרטורות