עוגת גבינה ובראוניז
מתכון לעוגת גבינה עם בסיס בראוניז במרקם שוקולדי במיוחד! עוגת גבינה מיוחדת שאי אפשר להפסיק ליישר!
רכיבים:
לשכבת הבראוניז
למלית גבינה
לציפוי
אופן ההכנה:
1.ממיסים שוקולד מריר ונטורינה. מוסיפים סוכר ומערבבים לבלילה חלקה.
2.מקציפים את הביצים, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים פנימה את הקמח, אבקת קקאו והחלב ומערבבים לבלילה חלקה.
3.מעבירים לתבנית משומנת, מיישרים ואופים בתנור שחומר מראש ל170 מעלות, כ- 20 דק עד שהבלילה מתייצבת.
4.בזמן האפייה מכינים את בלילת הגבינה: מערבבים בקערה את כל חומרי העוגה פרט לחלבונים ולסוכר, עד לקבלת בלילה אחידה. מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב. מעבירים את הקצף לתערובת הגבינה ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.
5.כששכבת הבראוניז מוכנה, מוציאים מהתנור ומנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות. מוזגים מעליה את כל תערובת הגבינה, מיישרים ואופים כ- 55-60 דקות, העוגה אמורה להיות יציבה אך מעט רוטטת במרכזה.
6.לציפוי: מערבבים שמנת חמוצה עם אבקת סוכר לתערובת אחידה. מורחים על העוגה המוכנה ומחזירים לתנור הכבוי עם פתח קטן.
נותנים לעוגה לנוח בתנור כשעה, מכסים בניילון נצמד או בנייר כסף ומצננים לפחות 6 שעות, מומלץ לילה שלם.
**למתכון לפאי גבינה ותותים>>>
**למתכון לעוגת פילו חמה במילוי גבינה>>>
**עוגת גבינה ושוקולד מבצק פיצה מוכן>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.העוגה נשמרת במקרר כשהיא עטופה היטב עד 5 ימים
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה