עוגת גבינה ובראוניז
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגת גבינה עם בסיס בראוניז במרקם שוקולדי במיוחד! עוגת גבינה מיוחדת שאי אפשר להפסיק ליישר!
מצרכים
רכיבים: לשכבת הבראוניז
- 110 גר׳ קמח לבן רגיל
- 25 גר אבקת קקאו
- 150 גר׳ שוקולד מריר
- 120 גר׳ נטורינה
- 70 מ״ל חלב
- 2 ביצים גודל L
- 150 גר׳ אבקת סוכר
למלית גבינה
- 2 גביעים גבינת שמנת 30% (450 גר')
- 2 גביעים גבינה לבנה 9% (500 גר')
- 1 כוס סוכר (200 גר')
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת דק
- 1 כף מיץ לימון סחוט טרי (15 מ"ל)
- 4 ביצים בגודל L
לציפוי
- 2 גביעים גבינת שמנת 30% (450 גר')
- 2 גביעים גבינה לבנה 9% (500 גר')
- 1 כוס סוכר (200 גר')
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת דק
- 1 כף מיץ לימון סחוט טרי (15 מ"ל)
- 4 ביצים בגודל L
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)