עוגיות שוקולד מושלגות – כשרות לפסח
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגיות קטנות וממכרות… עוגיות כשרות לפסח, רכות שנמסות בפה. מתכון נפלא ולכל השנה וגם לחג הפסח!
מצרכים
חומרים ל-20 עוגיות שוקולד:
- ¼2 חפיסות שוקולד מריר (225 גר')
- ¼ מרגרינה שמרית 'ללא שומן מוקשה' (50 גר')
- 2 ביצים
- ¼ כוס סוכר (50 גרם)
- 1 כוס אבקת שקדים
- ¼ כוס קמח קוקוס / קמח מצות
- ¼ כוס קורנפלור
- ½1 כפיות אבקת אפייה (5 גר')
- קורט מלח
- 2 כפות ברנדי/רום/אייריש קרים (לא חובה)
- ½ כפית גרידת לימון/תפוז (לא חובה)
לציפוי:
- ½ כוס סוכר (100 גר')
- שקית אבקת סוכר (100 גר')
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)