עוגיות פרח ריבה
מתכון לעוגיות סנדוויץ' פרחי ריבה מבצק פריך. עוגיות פריכות, מושלמת שאי אפשר להפסיק לאכול! מתחסלות אחת אחרי השנייה וההכנה- קלי קלות.
רכיבים:
חומרים ל-20 יחידות
למילוי
לקישוט
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הנטורינה עם האבקת סוכר והסוכר וניל עד לקבלת קרם אחיד, מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נבלעת בקרם. מוסיפים את הקמח ומערבלים עוד כ-2 דקות עד לקבלת בצק לא אחיד.
2.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 30 דקות לפחות.
3.מעבירים את הבצק לאחר הקירור למשטח מקומח ומחלקים הבצק לשני חלקים. מקמחים את המערוך והבצק ומרדדים כל חלק לעובי של חצי ס"מ. במידה והבצק דביק מקמחים קלות את הבצק והמערוך.
4.קורצים מהבצק עוגיות בצורת פרח, על אחד החלקים יש לקרוץ עיגול קטן נוסף בתוך הפרח. מניחים את העוגיות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
5.אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ 9 דק עד להזהבה קלה של העוגיות. מצננים לחלוטין.
מורחים ריבה במרכז הפרח השלם, מפזרים אבקת סוכר מעל הפרחים עם החור במרכז ומניחים את החלק עם החור ע"ג החלק השלם עם הריבה.
**מתכון לעוגיות חמאה פריכות>>>
**מתכון לעוגיות בצק פריך עם שוקולד>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

אני לא מבינה משהו פה על הקמח מופיע מתכון שם רשום 1/34קמח 60מ"ל שמנת באתר 1/34 קמח 35 מ"ל שמנת אז מה נכון?
בוקר טוב
תלכי לפי מה שכתוב באתר אלו המידות הנכונות.
האם יש בקמח מרגינה?
שלום, בבצק פריך של שמרית יש אבקת שומן
האם ניתן להכין את הבצק יום קודם?
היי עופרי, בהחלט ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשאיר במקרר
לקמח אתם מתכוונים לבצק פריך מתוק ששמים בפנים שמנת להקצפה?
היי אתי, לא.
אפשר להחליף את התמצית וניל בסוכר וניל