• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | עוגיות פרח ריבה

עוגיות פרח ריבה

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לעוגיות סנדוויץ' פרחי ריבה מבצק פריך. עוגיות פריכות, מושלמת שאי אפשר להפסיק לאכול! מתחסלות אחת אחרי השנייה וההכנה- קלי קלות.

4.5/5

רכיבים:

  • חומרים ל-20 יחידות
  • למילוי
  • לקישוט

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הנטורינה עם האבקת סוכר והסוכר וניל עד לקבלת קרם אחיד, מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נבלעת בקרם. מוסיפים את הקמח ומערבלים עוד כ-2 דקות עד לקבלת בצק לא אחיד.

  • 2.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 30 דקות לפחות.

  • 3.מעבירים את הבצק לאחר הקירור למשטח מקומח ומחלקים הבצק לשני חלקים. מקמחים את המערוך והבצק ומרדדים כל חלק לעובי של חצי ס"מ. במידה והבצק דביק מקמחים קלות את הבצק והמערוך.

  • 4.קורצים מהבצק עוגיות בצורת פרח, על אחד החלקים יש לקרוץ עיגול קטן נוסף בתוך הפרח. מניחים את העוגיות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

  • 5.אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ 9 דק עד להזהבה קלה של העוגיות. מצננים לחלוטין.

  • מורחים ריבה במרכז הפרח השלם, מפזרים אבקת סוכר מעל הפרחים עם החור במרכז ומניחים את החלק עם החור ע"ג החלק השלם עם הריבה.

    **מתכון לעוגיות חמאה פריכות>>>
    **מתכון לעוגיות בצק פריך עם שוקולד>>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
4.5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

9 תגובות על “עוגיות פרח ריבה”

  1. ג'ול הגיב:
    28/12/2017 בשעה 09:12

    אני לא מבינה משהו פה על הקמח מופיע מתכון שם רשום 1/34קמח 60מ"ל שמנת באתר 1/34 קמח 35 מ"ל שמנת אז מה נכון?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      28/12/2017 בשעה 09:12

      בוקר טוב
      תלכי לפי מה שכתוב באתר אלו המידות הנכונות.

      הגב
    • משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
      13/03/2018 בשעה 07:03

      האם יש בקמח מרגינה?

      הגב
      • דפנה הגיב:
        14/03/2018 בשעה 10:03

        שלום, בבצק פריך של שמרית יש אבקת שומן

        הגב
  2. עופרי הגיב:
    22/03/2018 בשעה 10:03

    האם ניתן להכין את הבצק יום קודם?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      26/03/2018 בשעה 09:03

      היי עופרי, בהחלט ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשאיר במקרר

      הגב
  3. אתי הגיב:
    27/03/2019 בשעה 12:03

    לקמח אתם מתכוונים לבצק פריך מתוק ששמים בפנים שמנת להקצפה?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      31/03/2019 בשעה 12:03

      היי אתי, לא.

      הגב
  4. שביט קונפורטי הגיב:
    25/04/2020 בשעה 10:04

    אפשר להחליף את התמצית וניל בסוכר וניל

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

אלפחורס

עוגיות לבבות פריכות במיוחד

פרחי גבינה

עוגיות חמאה

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד