עוגיות כשרות לפסח: פאדג' שוקולד – ללא גלוטן
מאת צוות האופים של שמרית
עוגיות כשרות לפסח: פאדג' שוקולד, מתכון לעוגיות ללא גלוטן, עוגיות שוקולד פריכות ונימוחות שירגישו לכם כמו עננים!
מצרכים
רכיבים לכ – 25 עוגיות
- 200 גרם שוקולד מריר
- 40 גרם נטורינה או מרגרינה שמרית בטעם חמאה
- 2 ביצים בגודל L בטמפרטורת החדר
- 1/2 כוס סוכר (100 גרם)
- 1/4 כוס (35 גרם) שקדים מולבנים טחונים דק
- 1/4 כפית אבקת אפייה
- 150 גרם שוקולד מריר קצוץ גס או שוקולד צ׳יפס
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)