עוגיות לבבות פריכות במיוחד
מתכון לעוגיות בצורת לב. המחווה המושלמת לאנשים שאוהבים במיוחד ♥
רכיבים:
לבצק העוגיות–
לבצק שוקולד –
אופן ההכנה:
1.בקערת המיקסר עם וו לישה מערבלים היטב את הנטורינה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה (מומלץ להיעזר מידי פעם במרית סיליקון על מנת לגרד את דפנות הקערה).
2.מוסיפים את החלמונים, אחד אחרי השני ומערבלים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים פנימה את הקמח והמלח ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד.
3.מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים במשקל של כ – 300 גרם כל אחד. מחלק אחד יוצרים עיגול בצק שטוח, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
4.ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל, מערבבים היטב עד שהשוקולד הופך נוזלי וחלק וממתינים מס' דקות לקירור. מחזירים את החצי השני של הבצק לקערת המיקסר, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים עד שהשוקולד נטמע לחלוטין בבצק ומתקבל בצק חום. יוצרים מהבצק כדור שטוח, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור לחצי שעה – שעה.
5.מרדדים כל חלק של בצק בנפרד על גבי נייר אפייה מקומח בנדיבות לעובי של קצת יותר מחצי ס"מ. יש לקמח גם את החלק העליון של הבצק וגם את המערוך.
6.קורצים לבבות בשני הבצקים. מעבירים את הלבבות הבהירים לבצק הכהה ולהיפך. עוברים בעדינות עם המערוך על הבצק ורק על מנת ליצור בצק אחיד.
לבצק השוקולד –
להרכבת העוגיות –
קורצים מהבצק שנוצר לבבות גדולים יותר, מניחים במרווחים קלים בתבנית אפייה מרופדת ואופים בתנור שחומם מראש ל – 175 מעלות, כ – 7-9 דקות ועד שהעוגיות מזהיבות מעט. מוציאים ומצננים.
טיפים להכנת המתכון:
1.רצוי לעבוד עם חותכן קפיץ
2.רצוי בחותכנים של 1.5-2 ס"מ אך ניתן לעבוד גם עם גדלים שונים
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה