סלמון ותרד בעלי פילו
מאת סוויט דולי
מצרכים
למאפה סלמון ותרד:
- 1 חבילת עלי פילו שימרית
- 3 כפות שמן
- 1 בצל
- 800 גרם תרד
- מלח, פלפל שחור
- רבע כוס שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום
- 10-12 נתחי סלמון ללא עור
אופן ההכנה
טיפים של מקצוענים
-
אפשר להכין מראש, לאפות חצי אפייה ולהקפיא. ביום ההגשה, אופים עוד כעשר דקות ומגישים חם. חג שמח ובתיאבון.
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)