דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סלופי ג’ו של יונית צוקרמן
5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
סלופי ג’ו של יונית צוקרמן
האורחים בדרך? רוצים להפתיע אותם במנה פשוטה וקלילה? מתכון סלופי ג’ו סטייל יונית צוקרמן הפתרון המושלם!
5/5
רכיבים:
מכל עלה מתקבל מאפה אחד:
אופן ההכנה:
1.קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות.
2.מחממים מחבת על הלהבה הכי גדולה ומטגנים את קוביות הבצל בשמן לצבע זהוב. מוסיפים את השום הכתוש והבשר טחון ומטגנים עד הזהבה. מתבלים במלח ופלפל, טריאקי ,צ’לי ,קטשופ ומערבבים.
3.מוציאים את בצק הפילו מהמקרר ופורסים עלה.
4.מורחים את העלה בשמן, מקפלים ל2 משולשים, מכווצים מניחים מעל מלית וסוגרים.
5.חוזרים על הפעולה לפי הכמות הרצויה ומסדרים בתבנית שקעים.
6.מורחים חלמון, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד הזהבה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
האם לפני מילוי כל עלה במלית הבשר, יש לחכות שהמלית תתקרר?
אין צורך לחכות שהמלית תתקרר
האם לא צריך לשמן את דף הפילו לפני המילוי ?
היי שרית, אכן מומלץ לשמן את הדפים לפני המילוי, נעדכן את המתכון