דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | סינרול מאפה שמרים אישי עם פירות
סינרול מאפה שמרים אישי עם פירות
הכירו את הסינרול: לא רק עוגות שמרים, אלא מאפה שמרים אישי עם צימוקים, שקדים ברום, אגוזי מלך ומשמש מיובש
5/5
רכיבים:
20 יחידות מאפה
חומרים לבצק
למלית
אופן ההכנה:
1.מכניסים את כל מרכיבי הבצק פרט לשמן ולמים לקערת מערבל. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק גמיש, עדין וקטיפתי.
2.משהים בקערה מכוסה כשעה.
3.משרים את הצימוקים והשקדים ברום.
4.מקמחים שולחן עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק (½ ס"מ). מורחים את קרם הוניל ומפזרים לפי הסדר הבא:• 1כפית קינמון• אגוזי מלך קצוצים• משמשים חתוכים.• תערובת צימוקים ושקדים.
5.מגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים פרוסות בעובי של כ-3 ס"מ.
6.מרפדים מגש אפיה בנייר אפיה ומניחים את העיגולים במרחק של 3 ס"מ זה מזה.
7.מתפיחים כשעה ומברישים בעדינות בביצה טרופה.אפשר לקשט עם פלחי שקדים.
8.אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 15-20 דקות.
מצננים היטב על רשת ומפזרים אבקת סוכר או סירופ סוכר.
**מתכון למאפה שמרים מתוק עם ריבת פירות יער >>>
**למתכון למאפי שמרים אישיים במלית אגוזים ותפוחים>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה